Sia


„Reasonable Woman“


(Warner Music)


 

„Sia esimene popalbum 8 aasta jooksul on nüüd väljas! Uue albumi singleid „Gimme Love“ ja „Dance Alone“ on enne albumi ilmumist on üle 250 miljoni korra voogesitatud!

Sia on kõige paremini tuntud täna oma superhittidele nagu „Unstoppable“, „Chandelier“ ja „Dusk Till Dawn“.“

 

Niimoodi tutvustatakse Sia uut stuudioalbumit Warner Musicu poolt.

 

Sia Kate Isobelle Furler ehk esinejanimega Sia on Austraalia laulja-laulukirjutaja, kes sai eelmise aasta 18. detsembril 48-aastaseks. Ta alustas oma muusikukarjääri juba 1990. aastate keskpaigas, kui laulis Adelaide’i acid dzässi bändis Crisp.

 

1997 läks Crisp laiali ja Sia avaldas veidi hiljem oma esimese sooloalbumi „OnlySee“. Pärast seda kolis lauljatar Londonisse ja lõi kaasa briti duos Zero 7.


2000. aastal sõlmis Sia lepingu sub-labeliga Dance Pool ja ilmus tema teine album „Healing Is Difficult“. 2001 sõlmis ta lepingu plaadifirmaga Go!Beat ja ilmus tema kolmas album „Colour the Small One“ (2004). Kuna plaate ei saatnud kaubanduslik edu, oli Sia veidi pettunud ja otsustas kolida New Yorki.

Seejärel hakkas ta tuuritama mööda USAd ja avaldas oma 4. ja 5. plaadi – „Some People Have Real Problems“ (2008) ja „We Are Born“ (2010).


2014 ilmus tema kuues album „1000 Forms of Fear“, millel ka tõeline superhitt „Chandelier”, mis on elektropopi lugu, milles on sugemeid electronicast, R&B’st, reggae’st. Tekstid on ülimalt melanhoolsed ja lugu räägib ju nn „party girli“ alkoprobleemist.

Muusikakriitikud ülistasid Siat, kiitsid tema häält ja oskust muusikat kirjutada. Lugu jõudis TOP5 hulka lausa 20 riigis, USAs tõusis see kohale number 8. Lugu müüdi maailmas üle 2 miljoni eksemplari! Grammy auhindade jagamisel kandideeris see aasta parima laulu, parima lindistuse ja parima soolo esituse kategooriates ning võitis parima muusikavideo tiitli. Kindlasti aitas videole palju kaasa ka lapstähe Maddie Ziegleri võrratu tants ja esinemine selles videos! YouTube’is on seda vaadatud üle 1 miljardi korra! Ja see on YouTube’i üks suurima vaatajaskonnaga videosid üldse!

 

2016 ilmus lauljatari seitsmes album „This Is Acting“. Kui Sia muusikat oli seni lahterdatud popi, elektropopi, indie popi, trip hopi, acid džässi, hip hopi, funki, souli alla, siis oli ka see album just selline elektropopi ja souli plaat, ja oli ka palju popilikum, kui tema varasem muusika.

Sia ise ütleb, et sellel plaadil olid laulud, mis ta kirjutas teistele esitajatele, mistõttu ta nagu mängib nende lugude esitamist, siit ka plaadi nimi. Plaadil oli lugusid, mis kirjutatud Rihannale, Adelele jt, kuid kahjuks siiski ei ilmunud nende artistide esituses. Plaadil oli vaid üks lugu, mis pole kirjutatud kellegile teisele, see oli „One Million Bullets“.

 

2017. aastal vahetas lauljatar plaadifirmat. Ta liikus RCA´st Atlantic Records´isse ja juba sama aasta novembris ilmuski uus ja suurepärane jõulualbum „Everyday Is Christmas“. Lauljatari jõuluplaadi produtsendiks oli legendaarne Greg Kurstin, kes teinud koostööd paljude muusikamaailma supertähtedega: Adele, Beck, Kelly Clarkson, Ellie Goulding, Pink, Lilly Allen, The Foo Fighters jpt. Sageli mängib ta ise ka kitarri, basskitarri, klahvpille ja löökriistu. Vahva oli seegi, et Sia jõuluplaat ei läinud klassikalist rada pidi, et võetakse legendaarsed jõululood ja tehakse neist omad versioonid ehk kaverid. Sia ja Greg Kurstin nägid oluliselt rohkem vaeva ja kirjutasid valmis kümme uut jõululugu (nt ”Santa´s Coming For Us” ja ”Snowman”) ning need olid tegelikult igati vahvad ja mõnusad.

 

Novembris 2018 ilmus jõuluplaadist ka nn deluxe versioon, millel oli ka uusi lugusid.

 

2018 pani Sia kokku koos inglise muusiku Labrinth´i ja USA DJ/plaadiprodutsent Diplo´ga kokku tõelise supergrupi LSD. Nad avaldasid viis singlit ”Genius”, ”Audio”, ”Thunderclouds”, ”Mountains” ja ”No New Friends”. Aprillis 2019 ilmus ka nende album “Labrinth, Sia & Diplo Present … LSD”.

 

2021. aasta veebruaris ilmus Sia üheksas album “Music - Songs From And Inspired By The Motion Picture”, millel ka singlitena ilmunud laulud: “Together”, “Courage to Change”, “Saved My Life”, “Hey Boy” ja “Floating Through Space”.

Neljateistkümne looga album oli inspireeritud samanimelisest muusikalisest filmist, mis oli ühtlasi Sia enda kirjutatud ja lavastatud. Albumi lugude hulka kuulusid koostööprojektid mitmete andekate artistidega nagu David Guetta, Labrinth, Burna Boy ning lugude autorite seast võis leida isegi Dua Lipa. Produtsentidest tegid kaasa Jack Antonoff, Greg Kurstin, Jesse Shatkin ja paljud teised. 

 

Sia tegi ka oma režissööridebüüdi linateosega “Music”, mis pälvis kaks Kuldgloobuse nominatsiooni, sealhulgas nominatsioon kategoorias “Best Motion Picture Musical or Comedy”. Filmis tegi kaasa armastatud näitlejanna Kate Hudson, kellele sai osaks nominatsioon kategoorias “Best Performance by an Actress in a Motion Picture - Musical or Comedy”.  Lisaks Kuldgloobusega ja Oscariga auhinnatud näitlejale Kate Hudsonile tegid filmis kaasa Tony ja Grammy auhinnaga pärjatud näitleja ja laulja Leslie Odom Jr. ning Sia muusikavideotest ja etteastetest tuntud tantsijanna Maddie Ziegler.

 

2020/2021 aastal kinnitas Sia, et tema uut stuudioalbumit tuleb veidi oodata, kuid juba toona oli teada, et uue albumi nimi saab olema „Reasonable Woman“.

 

2023. aastal ilmus uut albumit tutvustav singel „Gimme Love“ ja 2024. aasta alguses (7. veebruar) ilmus teine singel „Dance Alone“, millel lööb kaasa ka Kylie Minogue. 5. aprillil ilmus veel ka kolmas singel „Incredible“, milles lööb kaasa Labrinth.

 

3. mai 2024 – Sia uus album „Reasonable Woman“ ongi ilmunud!

 

Mark Kennedy kirjutas Associated Pressile: "Sia ei ole kaotanud sammugi [oma] võimes muutuda haiget saanud ja murtud ("I Forgive You") ekstaatilisest armastajast ("Towards the Sun") kättemaksuhimuliseks, põrgust vabanenud ingliks, nagu seda ta on laulus "I Had a Heart" …“

 

Muusikasõbrad, Sia fännid ja ka kriitikud tõdevad, et uuel albumil on (kokku 16 uut laulu) parimad lood duett koos Chaka Khan´iga ehk „Immortal Queen“, kuid ka "Dance Alone" koos Kylie'ga Minogue´i , "Incredible" koos Labrinth´iga ja "Fame Won't Love You" koos Paris Hiltoniga.

 

Plaadi avalöögiks on uhke ja võimas „Little Wing“, Sia hääl ja esitus on võimsad!

Jala panevad kaasa tatsuma popmuusika hitid „Immortal Queen“ koos Chaka Khan´iga, „Dance Alone“ koos Kylie Minogue´iga, „One Night“.

 

Oma esituse ja hääle võimsust näitab Sia lauludes „I Had A Heart“, „Gimme Love“, „Nowhere To Be“ (see on selle albumi üks minu lemmikutest), ilmatuma ilus „I Forgive You“ (Sia hääl on uskumatult suurepärane!), nagu ka „Fame Won´t Love You“ (suurepärane ja meeldejääv refrään!) koos Paris Hiltoniga ja „Go On“.

 

Ägedaid saunde kuuleb laulus „Incredible“ koos Labrinth´iga, R&B-hingamisega on laul „Champion“, milles löövad kaasa ka USA naisräpparid Tierra Whack ja Kalii.

 

Albumi ilus lõppakord on „Rock and Balloon“ - rahulik, meeldejääv ja kuulaja kõrva paitav lugu. Põnevad saundid, Sia esitus, hääl ja tämber … super!

 

Kui hiljuti kirjutasin Sulle Dua Lipa uuest stuudioalbumist, mis oli suurepärane popmuusika album, siis täpselt sama saan ütelda ka Sia uue stuudioalbumi kohta. See on võrratu kuulamine, tõeline pärl popmuusika sõpradele.

 

 

Kuula ise ka:

Dua Lipa


„Radical Optimism“


(Warner Music)


 

„Dua Lipa enda eneseleidmisest inspireeritud „Radical Optimism“ on album, mis puudutab puhast rõõmu ja õnne, mida pakub selgus olukordades, millega kunagi näis võimatu silmitsi seista.

Rasked hüvastijätud ja haavatavad algused, mis varem ähvardasid teie hinge purustada, muutuvad verstapostideks, kui valite optimismi ja hakkate armastusega läbi kaose liikuma.

Lauljatari uuel albumil on 11 laulu.

Dua Lipa on võitnud kolm Grammyt ja seitse briti muusikauhinda, kes on hetkel muusikamaailma üks suurimaid superstaare. Sel aastal on ta ka Glastonbury muusikafestivali üks peaesinejatest.“

 

Niimoodi tutvustab Dua Lipa uut stuudioalbumit Warner Music.

 

Dua Lipa on hetkel kindlasti üks kuumemaid lauljatare muusikamaailmas. Ta saab selle aasta 22. augustil 29-aastaseks. Lisaks laulmisele, kirjutab ta ise ka laule ning tegeleb modellitööga.

Tema muusikaline karjäär algas siis, kui ta oli 14-aastane ja ta esitas YouTube’is Christina Aguilera ja Nelly Furtado laule. Aasta hiljem sõlmis temaga plaadistuslepingu Warner Music.

 

Dua Lipa on sündinud Londonis, tema vanemad on albaanlased, kes lahkusid Serbiast 1990ndatel aastatel. Ka tema isa on muusik – rokklaulja Dukagjin Lipa.


2008. aastal kolis tema pere tagasi Pristinasse, kui Kosovo sai iseseisvaks riigiks.

 

16-aastaselt koli Dua Lipa Londonisse, sooviga saada lauljaks ning umbes samal ajal alustas ta ka tööd modellina.

 

Eelpool mainisin, et 2015 sõlmis ta lepingu Warner Musicuga ning sama aasta augustis ilmus ka tema esimene singel “New Love”, mille produtsentideks olid Emile Haynie (USA muusikaprodutsent, kes teinud koosööd Eminemi, Kid Cudi, Lana Del Rey, Lady Gaga jt.) ja Andrew Wyatt (USA muusikaprodutsent, kes teinud koostööd Charli XCX’I, Miike Snow, Bruno Marsi, Flume’i jt.). Lauljatari teine singel “Be the One” ilmus 2015. aasta oktoobris ja selle leiab ka tema debütalbumilt “Dua Lipa”, mis samal aastal ilmavalgust nägi. Lugu sai kiiresti väga populaarseks terves Euroopas, Austraalias, Uus Meremaal jm. Lauljatar ise kinnitab, et see oli selline “tumeda popi” lugu.

 

2016. aasta jaanuaris alustas Dua Lipa kontsertturneed Suurbritannias ja mujal Euroopas.

Samal aastal ilmusid singlid “Last Dance”, “Hotter Than Hell” (ka selle loo leiab debüütalbumilt). Just viimati mainitud looga saavutas lauljatar edu nii Suurbritannias kui ka mujal Euroopas.

Dua Lipa viies singel kandis pealkirja “Blow Your Mind (Mwah)” (ka see oli debüütalbumilt), ja sellest sai esimene lauljatari lugu, mis jõudis ka USA singlimüügitabelisse.

Lisaks sellele, et lauljatar avaldas omasid lugusid, oli tal aega kaasa lüüa ka teiste artistide lugudes – Sean Pauli “No Lie”, Martin Garrixi “Scared to Be Lonely”.

 

Lauljatari debüütalbum “Dua Lipa” ilmus 2017. aasta juunis. Tegemist oli suurepärase popiplaadiga, millel lisaks eelpool mainitud singlitele oli veel paar singlitena ilmunud lugu – “Lost in Your Light” (koos USA laulja Miguel’iga) ja “New Rules”.

Plaadi ilmudes tõusis see kohe briti plaadimüügitabeli 5. kohale, mis on väga suurepäarne saavutus.

 

Plaadi võtsid hästi vastu nii Dua Lipa fännid kui ka paljud muusikakriitikud, kes kiitsid laualjatari suurepärast ja võimast häält, vahvaid ja kaasakiskuvaid popilugusid ning oskust laulda ka võrratut ja mitmehäälset taustalaulu.

 

Mida muusikaajakirjades ja mujal öeldi?

Ajakiri Q: “Popmuusika järgmine suur hääl paneb südamevalu oma hittidesse.”

ST Culture: “Noor londonlane peaks olema 2017. aasta üks suurimaid uusi tähti.”

NME: “Dua Lipa on ohtlikult erutav pop-täht.”

Elle: “Suur pop-täht oma karjääri alguses.”

The Guardian Guide: “Suurbritannia kõige suurem noor pop-lootus.”

 

Plaadifirma Warner Music kinnitas toona: “Peale aastat suuri rahvusvahelisi esinemisi, võidukaid kodulinna kontserte, miljonite singlite müüki ja üheaegselt mitme singliga  briti singlimüügi edetabelis olemist, märgib Dua Lipa debüütalbumi ilmumine üht suurt verstaposti noore Londoni artisti uskumatul teekonnal. Olles kogunud juba kiitvaid arvustusi kriitikutelt ja fännidelt, sisaldab album hittsingleid “Hotter Than Hell”, “Be The One” ja “Blow Your Mind (Mwah)” koos uue materjali ja väljapaistavate koostöödega - Migueli ning Chris Martiniga.”

 

2018. aasta jaanuaris kandideeris lauljatar viiele briti muusikaauhinnale, kusjuures ühelgi teisel artistil ei olnud sel aastal nii palju nominatsioone. Lauljatar võitis sel aastal ka kaks briti muusikaauhinda – parim briti uustulnuk ja parim briti naisartist. Ja aasta hiljem ehk 2019 võitis ta veel ühe sama auhinna, seda laulu “One Kiss” (koos Calvin Harrisega) eest ehk parim briti singel.

 

2018 jõudis lauljatar esineda ka UEFA Champions League’i finaalmängul Kiievis, Ukrainas. Dua Lipa tegi koostööd Mark Ronsoni ja Diplo’ga, kes olid kokku pannud uue duo nimega Silk City, ja Dua Lipa laulis nende singlil “Electricity”. Lisaks sellele laulis ta ka koos legendaarse Andrea Bocelliga laulus “If Only”, mis ilmus Bocelli albumil “Si”.

2018 esines Dua Lipa ka F1 etapil Singapuris, temast sai Jaguari uue elektriauto I-PACE reklaamnägu ning oktoobris 2018 ilmus album “Dua Lipa: The Complete Edition” ehk siis debüütalbumi uuem versioon, millel oli ka kolm uut laulu (sh koostöö Lõuna-Korea türdukutebändiga Blackpink, laul “Kiss and Make Up”).

 

2019. aasta alguses anti teada, et Dua Lipa alustas tööd uue albumiga. Ilmus uus laul “Swan Song”, mis jõudis ka filmi “Alita: Battle Angel” heliribale ning Dua Lipast sai ka Yves Saint Laurent’i uue lõhna “Libre” reklaaminägu.

Detsembris 2019 ilmus uus singel “Don’t Start Now”, mis tõusis briti singlimüügitabelis teisele kohale, USA singlimüügitabelis saavutas laul lausa esikoha.

 

2019. aasta lõpus oli Dua Lipa fännidel võimalus nautida laulu “Don’t Start Now” stiilset esitust MTV EMA, ARIA ja AMA galadel. 2017. aastal ilmunud debüütalbumit “Dua Lipa” on tänaseks müüdud üle 4 miljoni plaadi, lisaks 60 miljonit müüdud singlit. Laulu “Don’t Start Now” on striimitud üle 500 miljoni korra! Tema debüütalbum on ametlikult enim striimitud naissooloartisti album Spotify ajaloos ning ühtlasi on ta ka noorim naisartist, kes on saanud You Tube’is miljard vaatamist. Uskumatud numbrid, kas pole!

 

27. märtsil 2020 ilmus lauljatari teine album “Future Nostalgia”, ja paar päeva enne seda ilmus ka uus singel “Break My Heart”. Kahjuks lükkusid edasi “Future Nostalgia” kontserdid Suurbritannias ja mujal Euroopas, põhjuseks ikka see salakaval koronaviirus …

 

Lisaks singlile “Break My Heart”, olid albumil ka eelpool mainitud hitt “Don’t Start Now” ja veel üks superhitt ehk “Physical”.

Dua Lipa ”Future Nostalgia” oli igati suurepärane kuulamine kõikidele popmuusika sõpradele, kes otsivad kaaseagses muusikas ka seda igati vajalikku nostalgiat. Sellel plaadil on kõik see olemas. Seetõttu võitis album nii Grammy kui ka briti muusikaauhinna parima albumi kategoorias.

2022. aastal sai lauljatar lõpuks ka suurele kontsertturneele, mis viis teda Ameerikasse, Euroopasse, Okeaaniasse, kokku 91 kontserti.

 

2023. aastal kinnitas lauljatar, et tema kolmas stuudioalbum peaks ilmuma 2024. aastal ja tal oli plaan liikuda nn diskostiilist muudele muusikalistele radadele, vihjati isegi 1970ndate aastate psühhedeeliale!

Uue albumi esimene singel ”Houdini” ilmus 9. novembril 2023. Laulu tõusis brittide singlimüügitabelis teisele kohale, USA´s kohale 11. Billboardi Dance/Electronic Songs kategoorias tõusis uus laul esikohale ja oli sellel kohal 17 nädalat!

Uue albumi teist singlit ”Training Season” esitles Dua Lipa 4. veebruaril 2024, esitades laulu 66. Grammy auhindade galal, singlina ilmus see 15. veebruaril.

 

Veebruaris 2024 kinnitas Dua Lipa ajakirjas ”Rolling Stone”, et tema uus album saabki olema psühhedeeliline-popmuusika, omamoodi kummardus Suurbritannia reivi-kultuurile.

 

Märtsis 2024 oli selge, et uue albumi nimi on ”Radical Optimism”.

 

Kolmanda singlina ilmus 11. aprillil ”Illusion”.

 

Ja 3. mail ilmuski lauljatari kolmas stuudioalbum ”Radical Optimism”!!!


Eelmisest stuudioalbumist on möödas neli aastat, mistõttu võib öelda, et Dua Lipa fännidel tuli üsna pikalt oodata. Uue albumi produtsendite seast leiab mitmeid ja mitmeid tuntuid tegjaid: Kevin Parker, Ian Kirkpatrick, Danny L Harle, Andrew Wyatt.

 

Album on inspireeritud Londoni energiast ning 90ndate aastate britpopi toorusest, aususest, enesekindlusest ja vabadusest.

Pressiteates väljendas Dua Lipa soovi "jäädvustada plaadiga nooruse ja vabaduse olemus ning lõbutsemine".

Mõistet "radikaalne optimism", mille algselt võttis kasutusele antropoloogiakollektiiv Allegra Lab, tutvustas lauljatarile mõni aasta varem tema sõber. See tundus lauljatarile huvitav ja sellest terminist inspireerituna leidis Lipa end uurimas "psühhedeelia, trip hopi ja britpopi" ajalugu. See oli lauljatarile „kindlalt optimistlik“ tunne, mida ta kaasas ka uue albumi salvestustele.

 

Uue plaadi avalöögiks on igati tantsulik (house´muusika sugemetega) „End Of An Era“ ehk siis ühe ajastu lõpp. Vaatame, mida toovad järgmised laulud ja kas tõesti laulab lauljatar ühe ajastu lõpust.

Ja samas, teine laul, hittlugu „Houdini“. Jätkuvalt tantsulik, kuid midagi on tõepoolest muutunud, sest see ei ole enam selline tantsumuusika, mida Dua Lipa varem esitanud on, kuigi ka see laul on tõeline tantsumuusika hitt. Minu kõrva jaoks mitmeid põnevaid saunde ja ka väga huvitavaid rütmilahendusi.

Kolmaski lugu „Training Season“ on üks Dua Lipa uutest hittidest. Taaskord väga häid saunde, veidi nostalgiat ja igati kaasajaarav lugu. Hitt mis hitt!

Tantsuhitte on albumil veel mitmeid – „Illusion“ (taaskord veidi house´ilikku hingamist), „These Walls“ (kuulake refrääni!), „Falling Forever“ (veel üks hittlugu!), „Maria“, veidi rahulikumad laulud on – „Whatcha Doing“ (jälle need suurepärased ja meeldejäävad refräänid, lisaks uskumatult ägedaid klahvpille), „French Exit“, „Anything For Love“, uhke ja ilus lõppakord albumile „Happy For You“.

 

Taaskord tuleb tõdeda, et Dua Lipa on suurepärane lauljatar ja artist, kes suudab kuulaja kuulama panna. Lauljatar, kes suudab kirjutada väga head tantsulikku muusikat/Popmuusikat suure algustähega, ja see on ilmatuma äge, et popmuusikas on ka täna artiste, kelle muusikat kuulatakse kindlasti ka kümne, kahekümne aasta pärast.

 

 

Kuula ise ka:

 

The Black Keys


„Ohio Players“


(Warner Music)

 

Legendaarne rokkmuusika duo The Black Keys avaldas 5. aprillil uue ja pikisilmi oodatud albumi, mis on ansambli 12. stuudioplaat.

Uuel albumil „Ohio Players“ on laul „On The Game“, mille video ilmus samuti 5. aprillil. Laulu üheks autoriks on Noel Gallagher ja see on esimene kord, kui Noel Gallagher on kirjutanud muusikat kellgile teisele.

The Black Keysi muusikat kuulab Spotifys iga kuu 13 miljonit inimest, ja paljud muusikasõbrad tunnevad nende lugusid „Lonely Boy“, „Howlin´ For You“, „Wild Child“, „Tighten up & Gold on the Ceiling“.

 

Niimoodi tutvustab The Black Keys uut albumit Warner Music.

 

The Black Keys on USA rokiduo, mis alustas tegutsemist 2001. aastal Akronis, Ohio osariigis. Duo muusikas on alati olnud esikohal rokk (garaažirokk) ja bluus, ja duo moodustavad laulja-kitarrist, helilooja, muusikaprodutsent Dan Auerbach ja trummar, muusikaprodutsent Patrick Carney.

Duo alustas nn independent-ansamblina, muusikat lindistati keldris ja kõik oma lood produtseeriti ise. Nende esimene plaat “The Big Come Up” ilmus 2002. aastal (selle avaldas indie-plaadifirma “Alive”), ja juba 2003. aastal saavutati tuntust lauluga “Set You Free”, mis kõlas filmis “School of Rock”.

 

Olen Sulle ka varem The Black Keysist rääkinud, kuid mõned faktid ka siinkohal.


Dan Auerbach ja Patrick Carney kohtusid siis, kui nad oli 8-9-aastased. Nad elasid samas naabruses Akronis, Ohio osatiigis. Nende suguvõdes on ka teisi üsna tuntud muusikuid – Auerbachi lähedane sugulane on tuntud kitarrist Robert Quine, Carney sugulane on saksofonist Ralph Carney.

1996 hakkas Auerbach õppima kitarrimängu, Carney’l oli kodus neljarealine lindistussüsteem ja trummikomplekt. Kutid käisid veidi aega ka Akroni ülikoolis, kust neid mõlemaid välja visati.

Auerbach plaanis hakata esinema linna väikestes baarides ja pubides, kuid ta sai aru, et selleks oleks vaja demo-lindistust, mida tal polnud. Auerbach palus Carney’t appi, ja too lubaski talle kasutada oma keldrit, neljarealist lindistussüsteemi ja trummikomplekti. Kohale pidi tulema veel mitmeid pillimehi, kuid lindistuspäeval selgus, et kohal on ainult Auerbach ja Carney! Nii hakati hoopis kahekesti jämmima ja üsna varsti oli neil valmis demolindistus lausa kuue lauluga, mis saadeti mitmetele plaadifirmadele.


2002 oli nendega nõus käed lööma vöikene Los Angelese plaadifirma “Alive”, kusjuures tegemist oli ainsa plaadifirmaga, kes oli nõus seda tegema, ilma et oleks kutte näinudki.


2002 mai ilmus nende debüütalbum “The Big Come Up”, mis lindistati samuti Carney keldris ja seekord oli neil juba kaheksarealine lindistussüsteem. Plaadil oli kaheksa algupärast lugu ja viis kaverit, kusjuures kaverid olid bluusiklaasikute lood ehk Muddy Waters, Junior Kimbrough ja E.L. Burnside. Juba esimese plaadiga näitas duo seda, et nende muusika on rokk ja bluus.

Kahjuks oli debüütalbum vägagi nigela müügiga, rääkimata kriitikute negatiivsetest arvustustest, kuid vaatamata sellele hakkas duo vastu huvi tundma plaadifirma “Fat Possum Records”.

Uus plaadileping taskus, hakati lindistama teist albumit, mil nimeks “Thickfreakness”, mis valmis samuti Carney keldris, kusjuures 14-tunnise sessiooni käigus! Plaat ilmus aprillis 2003 ja seekord olid kriitikud palju leebemad. Plaadil läks sedavõrd hästi, et USA ajakiri “Time” valis selle 2003. aasta oma parimate plaatide valikus kohale number 3!


2004 alustati tööd ka uue albumiga “Rubber Factory”. Enne seda oli band jäänud ilma Carney keldrist, kus lugusid lindistati, kuna majaomanik müüs maja ära. Nüüd tehti uus stuudio endisesse rehvitehasse Akronis (sellele viitab vist ka kolmanda albumi pealkiri). Ja seekord lindistati albumit juba palju pikemalt – viis kuud. Plaat ilmus 2004 septembris ja sellest sai duo esimene album, mis jõudis ka USA plaadimüügi edetabelisse, kohale number 143.


2006 sõlmis duo uue lepingu plaadifirmaga “Nonesuch Records”.


Vaatamata lepingule suurema plaadifirmaga lindistas duo ka järgmise albumi Carney isiklikus stuudios. Album “Magic Potion” ilmus 2006, ja see oli duo esimene plaat, millel ainult algupärased (uued) lood.

Seejärel hakati tegema tööd uue plaadiga, ja esimest korda n-ö suures ja korralikus stuudios, kusjuures appi võeti (palgati) ka maailmakuulus produtsent ehk Danger Mouse. Nii ilmuski album “Attack & Release” (2008).


2010 mindi Nashville’i, et alustada tööd uue albumiga “Brothers”, mis ilmuski 18. mail 2010.

Tänaseks on albumit “Brothers” müüdud üle 1,5 miljoni eksemplari.  Ajakiri “Rolling Stone” valis selle plaadi 2010. aasta parimate albumite seas kohale number 2, lugu “Everlasting Light” maabus kohale number 11. Ajakiri “Spin” valis The Black Keysi aasta 2010 aasta artistiks. Plaat ja sellel olnud laulud (singlid) tõid duole jällegi kolm Grammy-auhinda!


The Black Keysi edu oli hämmastav, ja samas ka väsitav, sest mehed jätsid 2011. aastal ära päris mitu kontserti, kuid hakati toimetama uue albumiga. Albumi „El Camino“ 11 laulu produtsendiks ja kaasautoriks oli Danger Mouse, ja seekord otsustati teha kübe rahulikum plaat, kui seda eelmine album oli.

Album “El Camino” võitis Grammy-auhinna kui parim rokkmuusika plaat, “Lonely Boy” võitis kaks Grammyt – parim rokkmuusika esitus ja parim rokkmuusika lugu.


2013 alustas duo tööd albumiga “Turn Blue” ja taaskord võeti kampa ka produtsent Danger Mouse. Uus album “Turn Blue” ilmus mais 2014, ja sellel oli nüüd juba psühedeelilist rokki ja souli, ja oli üsnagi melanhoolne album. Vaatamata melanhoolsele alatoonile debüteeris album USA ja Austraalia plaadimüügitabeli esikohal! Esimesel müüginädalal müüdi seda USA’s 164 000 eksemplari.

2014 läks duo ka maailmaturneele, kui kontsertturnee läbi sai, andis duo teada, et teevad väikese pausi. Carney on ütelnud, et selle otsuse taga oli Auerbach, kuid nad mõlemad olid omadega üsna läbi, ja põhjuseks just pidev kontsertturneedel olemine, mistõttu jäi tahaplaanile ka uute lugude kirjutamine, mis on mõlema mehe arvates just see parim osa muusikuks olemise juures.


2019 avaldas The Black Keys märtsis uue singli “Lo/Hi”, mis oli meeste ühine muusika peaaegu viieaastase pausi järel (eelmine plaat “Turn Blue” ilmus ju 2014). Nädal hiljem teavitati Põhja-Ameerika kontsertturneest, kaasa löömas ka Modest Mouse.

Samal aastal ilmus ka duo uus album „Let´s Rock“, muusikakriitikud kiitsid uut plaati kiitnud ja neile meeldis selle plaadi lihtne helikeel, mitte midagi ei ole tehtud liiast ega üle, kõik on igati rock and roll.

Tundub, et The Black Keysi mehed said albumiga “Let’s Rock” muusikategemise maitse suhu, sest juba 14. mail 2021 avaldas duo oma kümnenda stuudioalbumi “Delta Kream”. Selle igati põneva bluusialbumiga austas ansambel oma juuri, kaasates kauamängivale üksteist Mississippi kantri ja bluusi tunnetusega lugu, mis on neile juba nooruspõlvest südamelähedased olnud.

Ja albumist „Delta Kream“ möödus vaid aasta, kui The Black Keys oli tagasi uue bluusialbumiga „Dropout Boogie“. Sellel albumil esitas duo teiste artistide kirjutatud ja esitatud bluusilugusid.

 

1. aprill 2024. The Black Keys on tagasi uute lugudega ja uue albumiga „Ohio Players“!

Ka uuel albumil mängib The Black Keys meile tuttavas koosseisus ehk Dan Auerbach – laul, basskitarr, kitarr, süntesaatorid, Hammondi orel, produktsioon ja Patrick Carney – löökriistad, basskitarr, kitarr, süntesaatorid, produktsioon.

 

Rääkimata sellest, et 13 uue albumi 14 laulust on meeste enda kirjutatud. Vaid „I Forgot to Be Your Lover“ on soul- ja bluusmuusika klassikasse kuuluv lugu, autoriteks William Bell ja Booker T. Jones.

 

Uuel albumil lööb ka teisi muusikuid – legendaarne Beck, taustalaul (ta laulab kaasa viies laulus), celeste; ja sama legendaarne Noel Gallagher, taustalaul (tema laulab kaasa kolmes laulus), kitarr; kuid ka Andy Gabbard – taustalaul, kitarr; Sam Bacco – löökriistad; Tom Bukovac, kitarr; Ray Jacildo – Hammondi orel, suupill, klaver; Mike Rojas, klaver ja muud klahvpillid; Jake Botts, saksofonid; Ray Mason, tromboon, trompet; Leon Michels, kitarr, saksofonid, elektriline orel jpt.

 

The Black Keysi uus album on väga hästi vastu võetud, albumit on kiitnud niid muusikakriitikud kui ka ansambli fännid. Singlitena on ilmunud „Beautiful People (Stay High)“ ja „I Forgot to Be Your Lover“.

 

Uuel albumil kuuleb The Black Keysi just täpselt nii nagu oleme harjunud seda duot kuulma. Siin on rokki, garaažirokki, kuid ka bluusilikumat muusikat, kübe poppi ja muudki. Mitmedki muusikakriitikud on ütelnud, et on ülimalt äge, et sellel albumil löövad kaasa ka Beck ja Noel Gallagher, mistõttu on öeldud, et see on üks parimaid The Black Keysi albumeid.

 

Saan minagi siinkohal ainult kaasa noogutada, sest uuel albumil on mitmeid ja mitmeid hiiglama häid laule – „This Is Nowhere“, „Don´t Let Me Go“, „Beautiful People (Stay High)“, „On The Game“, „Only Love Matters“, „Please Me (Till I´m Satisfied)“, „Paper Crown“, „Fever Tree“ (minu üks lemmikutest sellel albumil).

 

Tegelikult on nii, et kuuled need 14 laulu läbi, ja siis tahad neid kohe uuesti kuulata, sest minu arust ei ole sellel albumil midagi üleliigset ehk mitte ühtegi laulu, mida ei tahaks jälle ja jälle kuulata.

 

Kuula ise ka:

Benson Boone


„Fireworks & Rollerbades“


(Warner Music)


 

„Fireworks & Rollerblades“ on noore USA laulja ja laulukirjutaja Benson Boone´i esimene täispikk studioalbum.

 

Benson James Boone (s. 25. juunil 2002, Monroes, Washingtoni osariigis) on USA laulja-laulukirjutaja ja multiinstrumentalist.

 

Benson Boone on pärit suurest perest, tal on neli õde, kokku seega viis last. Ta käis Monroe High Schoolis, tegeles sukeldumisega. Esimest korda puutus ta muusikaga kokku koolis, kui üks tema sõber palus tal laulda ja mängida klaverit, kui oli vaja kaasa lüüa koolibändide võistlusel. Võistlusel läks neil hästi, vaatamata sellele, et Boone polnud varem laulnud.

Benson Boone käis veidi aega ka Brigham Young Universitys, Idahos, kuid pärast seda otsustas ta pühenduda laulmisele. Boone oli käinud ka Jon Bellioni kontserti vaatamas, ja pärast seda oli ta kindel, temastki peab saama laulja!

 

Aastal 2021 hakkas Benson Boone oma muusikat jagama TikTokis ja otsustas kaasa lüüa ka populaarses telesaates „American Idol“. Saates tal edu ei tulnud, kuid populaarsust saavutas ta just TikTokis, kus ühel hetkel oli tal juba 1,7 miljonit jälgijat!

Tema annet märkas Imagine Dragonsi ninamees Dan Reynolds, kellele kuulub ka plaadifirma Night Street Records, ja seetõttu oli Benson Boone´il õige varsti taskus leping just selle firmaga (leping sõlmiti 15. oktoobril 2021).


2021. aasta oktoobris ilmus hittlugu „Ghost Town“, mis jõudis edetabelitesse 13. riigis (sh. USA Billboard Hot 100 tabeis)! Siinkohal tuleb mainida, et Benson Boone oma esimesel singlil laulis ja mängis ka trumme, kitarre ja klaverit, ja osales ka singli kujundamisel! Andekas noor inimene.

Laulja esitas/esitles hittlugu ka mitmes populaarses telesaates – „The Ellen DeGeneres Show“, „The Kelly Clarkson Show“ ja „Late Night with Seth Meyers“.

 

18. veebruaril 2022 ilmus teinegi singel „Room for 2“, mis oli samuti edukas.

 

29. juuli 2022 ilmus tema esimene EP „Walk Me Home …“, millel oli kaheksa laulu. Selle avaldasid Night Street Records ja Warner Music. Väga hea popmuusika EP´l olid ka hittlood „Ghost Town“, „In The Stars“, „Room for 2“ ja „Better Alone“.

Pärast edukat EP´d võis arvata, et ilmub ka LP, kuid näib, et Benson Boone ei kiirusta, sest 5. mail 2023 ilmus jällegi EP, millel pealkirjaks „Pulse“, ja sellel viis väga head laulu. Tõeliselt suurepärane popmuusika album, ja nagu öeldakse, sageli ei ole asi kvantiteedis (lugude hulgas), aga hoopis kvaliteedis, sest Benson Boone´i viis uut laulu on väga hea kuulamine.

 

Sellest EP´st kirjutasin Sulle ka oma blogis ja toona küsisin, millal võiks ilmuda Benson Boone´i debüütalbum, siis nüüd on vastus käes. Mehe debüütalbum ilmus nüüd – 5. aprillil 2024.

 

Tegelikult mainis Benson Boone juba märtsis 2023 (kui ilmus tema singel „Sugar Sweet“), et on oodata ka tema täispikka stuudioalbumit ja arvati, et see võiks ilmuda juba 2023. aastal. Aga ei.


18. jaanuaril 2024 ilmus tema uus singel „Beautiful Things“ (see on debüütalbumi nn juhtsingel), mis tõusis ilmudes USA Billboard Hot 100 teisele kohale ja Suurbritannia singlimüügitabeli esikohale!!!


Umbes nädal aega hiljem anti teada, et Benson Boone läheb ka kontsertturneele, mil nimeks „Fireworks & Rollerblades“ (see toimub Põhja-Ameerikas aprillis ja mais 2024).


21. märtsil ilmus veel üks singel „Slow It Down“, mis oli õrn lugu, ja just selline lugu, mille järgi Benson Boone´i teatakse.

 

5. aprill 2024! Benson Boone´i kauaoodatud debüütalbum „Fireworks & Rollerbalades“, millel kokku 15 laulu, neist esimene on nn sissejuhatus „Intro“, pisike, kaunis ja võimas meloodia, Benson Boone laulab ja mängib klaverit. Sellele järgneb popilikum laul „Be Someone“, millel ka suurepärane refrään, mis üsna kergesti „kummitama“ hakkab.

Kolmas laul on albumi teise singlina ilmunud „Slow It Down“, milles on nii õrnust kui ka võimsust, ja laulja esitus on suurepärane, need kõrged noodid on väga head.

Neljandaks lauluks on „Beautiful Things“, mis selle aasta alguses vallutas nii USA kui ka briitide singlimüügi tabelit. Võrratult ilusa meloodia ja harmooniaga laul, rääkimata nendest tunnetest, mida laulja oma esitusse paneb.

Boone´i uuelt albumilt leiab veel popilikumaid/tempokamaid lugusid, nt „Cry“, „Drunk In My Mind“, „My Greatest Fear“, kuid ka hõljuvaid, rahulikke, õhulisi ja kaunite meloodiatega lugusid, nt „Forever and a Day“, „In The Stars“ (see on minu jaoks selle albumi üks suurimatest lemmikutest, põneva harmooniaga lugu, nagu ka „Love Of Mine“, see on laul, mis minu jaoks meenutab ka teist suurepärast lauljat ja esitajat – Salvador Sobrali), „Hello Love“, „Ghost Town“ ja albumi viimane laul „What Do You Want“.

 

 

Kuula ise ka:

Jason Derulo


„Nu King“


(Warner Music)


 

“Jason Derulo 27-loolisel albumil kõlavad Plaati sertifikaadiga hitid "Acapulco", "Slow Low", "Take You Dancing" ja "Swalla".

 

"“Nu King“ on minu senise karjääri kulminatsioon," märgib Derulo. "Minu viimasest täispikast albumist on möödas kaheksa aastat ja palju on juhtunud. Ma ei lõpetanud kunagi muusika tegemist. Paljudel neist lauludest polnud korralikku kodu, nii et tegin neile koha. Uuemad laulud on hetkel vaid tükike minu elust. Kõike kombineerides on kogu albumil kinematograafiline emotsioon. Albumi pealkiri on tulnud minu poja nimest. See on krooniv hetk, mille üle olen tõesti uhke. 2023. aasta oli ettevalmistusaasta; 2024. aasta on aasta, mil tähistatan kogu rasket tööd, mida olen teinud.“

”Nu King” albumiga, alustab Derulo Nu King World Tour'i, mille esinemise kuupäevad on Portugalis, Kasahstanis, Rootsis, Norras, Taanis, Lätis, Prantsusmaal, Hollandis, Luksemburgis, Belgias, Ühendkuningriigis, Iirimaal, Saksamaal, Austrias, Tšehhis, Itaalias, Šveitsis ja Hispaanias.

 

Niimoodi tutvustab Jason Derulo uut stuuioalbumit Warner Music.

 

Jason Derulo (keda tuntakse ka kui Jason Derülo, pärisnimega Jason Joel Desrouleaux) on mitmekülgne mees – laulja, laulukirjutaja, näitleja ning tantsija. Ta on sündinud 21. septembril 1989 Miamis, USAs. Ta on tõusnud lühikese ajaga muusikamaailma tippu.

 

Derulo hakkas esinema juba 5. aastaselt, oma esimese laulu ”Crush On You” kirjutas ta juba 8. aastaselt!

Nooruses õppis ta ooperimuusikat, teatrikunsti ja isegi balletti. Ta käis Dillard Center for the Arts-koolis Fort Lauderdale´is, Floridas ja lõpetas ka American Musical and Dramatic Academy New Yorgis.

Pärast kooli lõppu tegi ta tööd oma laulu- ja tantsuoskusega ja võitis 2006. aastal telesarja ”Showtime at the Apollon” peaauhinna!


Karjääri suures muusikamaailmas (toona ta oli vaid 16. aastane) alustas ta sellega, et produtseeris mitmete artistide plaate ning kirjutas muusikat firmale Cash Money Records. Jason Derülo kirjutatud lugusid on esitanud Danity Kane, Seam Kingston, Diddy, Cassie, Lil Wayne jpt.

Muusikaprodutsent J.R. Rotem on ütelnud, et Derulol on üks kõige mõjusamaid tööoskusi – ta läheb stuudiosse ja hakkab lihtsalt uusi lugusid tegema.

”See on imeline anne,” kinnitab Rotem.


Pärast seda oli Jason Derulo üks plaadifirma Birdman loojatest, kuni sõlmis plaadistuslepingu firmaga, mil nimeks Beluga Heights. Kui viimati mainitud firmast sai osa suurest Warner Music Groupist, siis ilmus mehel debüütsingel “Whatcha Day” (loo produtsentideks J.R. Rotem ja Fuego), mille publik üleootuste hästi vastu võttis: USA singlimüügitabelis tõusis see lugu esikohale.

 

Ka teine singel “In My Head” oli edukas (see tõusis USA singlimüügitabeli 9. kohale) ja nii jõudiski Jason Derulo 2010. aastal debüütalbumini. Selle nimeks sai “Jason Derülo” ja see oli väga edukas plaat.

Debüütalbumit ”reklaamis” Derulo 2009-2010, olles soojendusartistiks Lady Gaga kontsertturneel ”The Monster Ball Tour”.


Mehe teine sooloplaat “Future History” ilmus 2011 ja oli igati edukas. Mees jätkas esimese plaadi temaatikat, esitades häid tantsuhitte ja poppi ning suurepärast R&B’d. Saundid ja efektid olid kaasaegseimad, mida muusikamaailmas pakuti.

Albumi esiksingel ”Don’t Wanna Go Home” tõusis briti muusikatabeli esikohale.

Teine plaat oli paika pandud nii, et üks lugu oli tantsulik, kiire ja rütmikas, järgmine aga R&B stiilis aeglasem lugu.

 

2013 ilmus edukas singel ”Talk Dirty”, millele järgnesid albumid “Tattoos” (2013) ja “Everything Is 4” (2015).

“Tattoos” oli esimene album, millel lõi kaasa ka mõni teine artist, näiteks USA hiphopi täht 2 Chainz. Albumilt ilmus ka mitmeid edukaid singleid: ”The Other Side”, ”Talk Dirty”, “Marry Me”.

Märtsis 2014 ilmus albumist “Tattoos” uus versioon – sellel oli 7 laulu algupäraselt albumilt kuid ka neli uut laulu. Uue plaadiversiooni pealkirjaks sai USAs ”Talk Dirty”. Suurbritannias jaoks tehtud uus versioon oli ikkagi ”Tattoos”, ja sellel oli siiski ka neli uut laulu.

 

Seejärel tegi Derulo 2014. aastal koostööd Pitbulliga, lauldes kaasa hittloos ”Drive You Crazy”. Laulus osales ka Juicy J, ja lugu ilmus Pitbulli albumil ”Globalization”.

 

2015. aastal oli Derulo kohtunik populaarses telesaates ”So You Think You Can Dance”, selle hooaja teised kohtunikud olid Paula Abdul ja Nigel Lythgoe.

 

Märtsis 2015 ilmus Derulo uus singel ”Want to Want Me”. Lugu oli üliedukas. USA singlimüügitabeli viies ja brittide singlimüügitabeli esimene!

Juunis 2015 jällegi uus singel “Cheyenne”. Seejärel ka album ”Everything Is 4”.

 

Juulis 2016 ilmus Derulo suurepärane kogumikalbum ”Platinum Hits”, millel oli ka üks uus laul ehk ”Kiss The Sky”. Viimati manitud lugu sai kuulda ka animafilmi “Storks” heliribal.

 

Veebruaris 2017 ilmus Derulo uus singel. Laulus ”Swalla” lõid kaasa ka Nicki Minaj ja Ty Dolla Sign. Seejärel lõi Derulo kaasa Pitbulli laulus ”Educate Ya”. Edasi jällegi edukad singlid ”If I´m Lucky” ja ”Tip Toe” (selles loos lõi kaasa ka French Montana). Need laulud pidid ilmuma Derulo abumil, mille esialgne nimi oli ”777”, veidi hiljem muudeti see ”2Sides”.

Albumit siiski ei ilmunudki. Derulo avaldas uusi singleid: ”Goodbye” (koos David Guetta ja Nicki Minaj´ga), seejärel ”Let´s Shut Up & Dance” (koos Lay Zhangiga), ”NCT 127”, ”Mamacita” (koos Farruko´ga) ja ”Too Hot”.

Aastal 2019 ilmus hoopis Derulo EP ”2Sides (Side 1)”, millel oli kuus laulu. Seejärel andis Derulo teada, et ilmub ka EP teine osa ”2Sides (Side2)”, kuid veidi hiljem tõdes laulja, et seda siiski ei ilmu … mine võta kinni …


Aastal 2019 kehastas Derulo Rum Tum Tuggerit Tom Hooperi muusikalifilmis ”Cats”.

 

Aasta hiljem, 2020, ilmusid uued singlid ”Savage Love (Laxed – Siren Beat)” ja “Jawsh 685” (see laul tõusis jällegi brittide singlimüügitabeli esikohale).


2021. aastal sai Derulo lapse modell Jena Frumes´iga, kahjuks jõudsid nad sama aasta septembris ka lahku minna … Varem on Jason Derulo kaaslasteks olnud Jordi Sparks, Daphne Joy, ansambli Little Mix täht Jade Thirlwall (nemad tegid üheskoos ka laulu ”Secret Love Song”).

 

2021 lõi Derulo kaasa India-Kanada laulja Tesheri loos ”Jalebi Baby”.

 

Märtsis 2023 asendas Derulo Keith Urbanit kohtunikuna telesaate ”The Voice” Austraalia-versioonis, kuid ta jõudis mängida ka filmis ”Spinning Gold”, milles ta kehastas ansambli Isley Brothers ninameest Ron Isley´d. See on film, mis jutustab plaadifirma Casablanca Records loojast Neil Bogart´ist. Tema oli see, kes avastas mitmeid muusikamaailma superstaare: Donna Summer, Kiss, Village People, Cameo ja aitas kaasa ka Cheri ja Parliament´i karjääridele.

 

Mais 2023 avaldas Derulo uue singli “When Love Sucks”, millel lööb kaasa ka lauljatar Dido. Loos kasutatakse sämplerit Dido 2000. Aasta hittloost “Thank You”.

Septembris 2023 esitas Derulo koos Meghan Trainoriga telesaate “America´s Got Talent” 18. hooaja finaalsaates “popurii” lugudest “Hands on Me” ja “Take You Dancing”.

 

Ja 16. veebruaril 2024 Derulo uus stuudioalbum ”Nu King”, eelmisest stuudioplaadist on möödas kaheksa aastat! Uuel albumil 27 laulu!!! Nende hulgas mitmeid ja mitmeid eelmistel aastatel ilmunud hittlugusid, kuid ka Derulo uus hittlugu, koostöö Michael Buble´ga ”Spicy Margarita” (ai kui hea tatsulugu see on!).

 

Ma ei hakkas Sulle 27. laulu ümber jutustama, pead ise kuulama, kuid albumil on nii tantsuhitte (”Mad Love”, ”Take You Dancing”, ”Swalla”, ”Tip Toe”, ”Down”, ”So Many Hearts”, “Love Not War”, “Acapulco”), head poppi (”Lie To Me”, ”Don´t Go Nowhere”, ”Slow Low”, ”When Love Sucks”, ”Hands On Me”), rahulikke mõtisklusi (”U + I”, ”Proximity”, ”Save The Last Dance”, ”Underwater”), R&B´d (”Last Night”, ”Jalebi Baby”) ja palju muud head muusikat, mida oleme harjunud Jason Derulo esituses ikka ja jälle kuulama.

Plaadil löövad kaasa: Michael Buble, Dido, David Guetta, Gucci Mane, Quavo, Lay Bankz, Tesher, Nicki Minaj, Ty Dolla Sign, French Montana, Adam Levine, Meghan Trainor jt.

 

Olen üsna kindel, et Jason Derulo ”Nu King” on selle talve üks menukamaid ja mõnusamaid uusi albumeid. Selline hea tuju album.

 

Kuula ise ka: